press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/4

KANTAR OFFICE

The office environment is centred around a large timber clad atrium, uniting various teams around a common circulation zone. The interior layout flows as one continuous room, with various niches offering degrees of privacy that range from larger communal working areas to private booths.

Each space benefits from multiple aspect views through internal and external glazed partitions and windows, to ensure each space is reconnected to the wider cityscape.

Material finishes were chosen for robustness and are present both internally and externally to create a unified building aesthetic. Anthracite metal forms the predominant material, broken up internally by dark walnut veneered MDF panels.

SCOPE

Interior Design & Construction

LOCATION

Istanbul

YEAR

2018