1/7

FCBHEALTHOFFICE

Colourful, vibrant workplaces have progressively become the norm as companies tune into the importance of colours used in the workplace and therefore the impact that completely different colours can have.

Letting natural light enter the space was the concept for the development of this office. The space was originally segmented with several work areas and where natural light was none. The initial idea for remodelling the space was immediately liberated from the whole area, transforming it into an open space.

It was intended that almost the whole area of ​​the project was an integral part of a single space leading to the option for divisions made through the placement of colorful glass panels. Those divisions create more reserved work spaces, while natural light, which only enters through the facade on the main facade of the building, fills almost the entire office in a homogeneous way.

SCOPE

Interior Design

LOCATION

Istanbul

YEAR

2020